Yhteystiedot

Kysyttävää roduista, tulevista pentueista, Joensuun alueen yhteistreeneistä tai mitä muuta
asiaa sinulla onkaan - täältä löytyy yhteystiedot ja referenssit!

              

laurakinnunen@hotmail.fi

Olen Laura Kinnunen ja olen ylläpitänyt siperianhusky.nettiä yksin vuodesta 2005 lähtien, jolloin hankin tämän domain-nimen. Siis yli 10 vuotta! Kyseessä ei ole minkään yhdistyksen tai muunkaan tahon sivusto, eikä myöskään kaupallisia tarkoituksia varten tehty sivusto. Ylläpidän myös mm. Suden Saaga-blogiani.

Tietoa minusta ja koira- sekä harrastushistoriastani löytyy tästä linkistä. Kasvatan old line siperianhuskyja yhteistyössä Jaana Sudensaagan kanssa Kuuhaukun kennelnimellä.

Referenssit siperianhuskyihin liittyen: Olen harrastanut siperianhuskyja ja vetoharrastusta vuodesta 2001 lähtien. Olen kasvattanut old line siperianhuskyja vuodesta 2013 lähtien. Olen SPY-86 ry:n puheenjohtaja ja yhdistyksen Siperianpystykorva-lehden toimittaja. Kirjoittamiani juttuja on julkaistu vuodesta 2001 lähtien Siperianpystykorva-lehdessä.

Siperianpystykorvan lisäksi olen kirjoittanut pari artikkelia Koirafanitus-lehteen. Olen myös ollut tekemässä kahta koirakirjaa: Siperianhusky (Perhemediat, 2007), johon olen yhteistyössä kirjoittanut rodun esittelytekstejä, sekä Suuri Koiraharrastajan Opas (readme.fi, 2014) johon kirjoitin kokonaan siperianhuskyn rotuesittelyn, kirjassa on myös ottamiani valokuvia.

Välitän rekikoiria kuvausmalleiksi, näyttelijöiksi jne. Olen auttanut löytämään sopivia rekikoiria kuvausmalleiksi. Jade-siperianhusky oli kuvattavana koirakirjaa varten ja oma valjakkoni on esiintynyt lyhytelokuvassa. Kysy ihmeessä, autan mielelläni löytämään rekikoiria erilaisiin projekteihin! Erityisesti kauniita old line siperianhuskyja ja myöskin Suomessa harvinaisia siperialaisia chukotka sleddogeja. Kuuhaukun kasvatteja on esiintynyt lukuisissa kirjoissa ja lehtijutuissa.

Blogit ja kotisivut, teen myös niitä. Jos pidät näkemästäsi ja haluat yhtä hienot blogin/kotisivut, ota yhteyttä.

Mainokset ja kaupallinen yhteistyö, olemmepa tehneet myös sellaisia sekä Suden Saaga-blogissa että siperianhusky.netissä. Ota yhteyttä jos yhteistyö kiinnostaa.

Kaikki yhteydenotot: laurakinnunen@hotmail.fi tai jos haluat vallan anonyymisti kommentoida/laittaa viestiä, voit tehdä sen tästä linkistä (klikkaa) Suden Saaga-blogissani kommenttikentän kautta.